Search
Close this search box.
3 Ting Du Aldrig Må Gøre Når Du Laver Kaffe På En Espressomaskine!

3 Ting, Du Aldrig Må Gøre, Når Du Laver Kaffe På En Espressomaskine!

I de senere år har kaffe udviklet sig til noget tæt på en videnskab, både hvad angår valg af bønner, stegning, typer kaffe og brygningsmetoder.

Mange kaster sig ind i rollen som hjemmebarista med forskellige mere eller mindre avancerede espressomaskiner – og med større eller mindre held.

Men det behøver ikke at være kompliceret at lave kaffe, hvilket får englene til at synge, når man bruger en espressomaskine.

Få 3 Tip Til, Hvordan Du Laver Den Bedste Kaffe På Din Espressomaskine

1. Gamle Bønner Er Dårlige Bønner

Friskhed er en enorm parameter for bønnerne. Kaffe har nogle vanvittigt lækre aromaer, der får de fleste til at lide lugten af ​​kaffe, selvom de ikke nødvendigvis kan lide at drikke den. Men aromaer er flygtige, og de fordamper ved stuetemperatur. 

Så snart de ristes, begynder nedtællingen, hvilket får dem til at forsvinde. Så jo hurtigere du brygger dine bønner efter ristedato, jo bedre. Det frigiver aromaerne i næsen i stedet for at blive frigivet nede i supermarkedet.

2. Kalk Er Godt – Men Ikke i Din Espressomaskine

I industrielle espressomaskiner arbejder du med vandblødgøringsfiltre og omvendt osmose-teknik, hvilket gør vandet fri for mineraler. Du kan tilføje de mineraler, som du synes er vigtige for smagen.

Men den avancerede tilgang til vand er slet ikke nødvendig for enkeltpersoner og deres espressomaskiner. 

Alt du skal tænke på er kalk. Kalk kan få en espressomaskine til at gå i stykker, så det er vigtigt, at du går efter en espressomaskine, der har en nem procedure til fjernelse af kalk, eller at du bruger f.eks. Kander eller lignende, der fjerner kalk i vandet , inden vandet hældes i maskinen.

3. Har Du Så Meget Tid Til Kaffebrygning Som Du Tror?

Jeg ejer en manuel espressomaskine, og det kræver meget rengøring og beskæring, så det er en tidskrævende hobby.

Derfor synes jeg fuldautomatiske espressomaskiner i hjemmet er en rigtig god løsning. Så længe du bruger frisk kaffe, kan de fremstille fremragende kaffe.

Jeg overraskede en kollega, jeg serverede en espresso fra en fuldautomatisk maskine, som jeg havde oplært ham; det var fra en manuel maskine, han normalt foretrækker.

Han kunne ikke smage forskellen.

Selvom fuldautomatisk, kan du normalt arbejde lidt med kværnen og justere den efter bønnernes friskhed.

Jo friskere bønnerne er, jo grovere skal de formales, så det ikke tager for lang tid, før de løber igennem.

De skal males finere, hvis de ikke er så friske.

Nye Espressomaskiner Gør Det Nemt At Lave dejlig Kaffe!

Hvis mit råd har gjort dig tørstig efter din helt fulde automatiske espressomaskine, er der flere fantastiske muligheder til rådighed for dig.

Du kan vælge hvilken som helst kaffe eller mælkedrik med et enkelt tryk og vælge en eller to kopper på de fleste nye fuldautomatiske espressomaskiner.

De renser sig mere eller mere for kalk og sikrer den rette temperatur og det rette tryk, hvilket giver den optimale kaffeoplevelse.