Search
Close this search box.
Bedste Kaffebønner Til Kold Bryg (for En Mere Velsmagende Sommer)

Chokoladesauce til kaffe: prøv det

Den dekadente, unikke smag af chokoladesauce kan være en behagelig overraskelse for dem, der aldrig har prøvet det.

For mange mennesker er det noget, der ændrede deres kaffedrikkeoplevelse for altid. Kaffens bitterhed kan fjernes eller maskeres ved at tilføje et sødt chokoladeelement.

Chokoladesauce er en fantastisk tilføjelse, der hjælper med at forbedre smagen af ​​en simpel kop joe.

Hvis du leder efter nogle måder at sætte gang i din morgenkop joe, er her nogle ideer til nemme ting, du kan gøre for at gøre din kaffeoplevelse mere interessant!

Hvad er chokoladesauce til kaffe?

Mulighederne er næsten uendelige med hjemmelavet chokoladesovs, og den er også meget enkel at lave.

Chokoladesauce til kaffe er lavet af lige dele hvidt granuleret sukker, koldt postevand og kakaopulver. Alt du skal gøre er at placere det på komfuret, indtil der er lavet en dekadent chokoladesovs!

Chocolate Sauce
Chokoladesauce Til Kaffe: Prøv Det 3

Denne opskrift giver en stor portion hjemmelavet chokoladesauce. Ikke kun kan du bruge det til varme kaffer, men du kan også lave lækkert is kaffe og kold bryg kaffe med.

Det er den perfekte tilføjelse, hvis du elsker at forsøde din kaffe med en smule sukker, men gerne vil skifte tingene op i ny og næ.

Hvilke ingredienser bruges til at lave denne chokoladesauce?

Ingredienslisten er ret kort for denne chokoladesauce, og du har sikkert allerede de fleste – hvis ikke alle, ingredienser i dine skabe. Se nedenfor for de elementer, der bruges:

  • Hvidt granuleret sukker
  • Koldt postevand
  • Kakaopulver
Alle Ingredienser Som Du Skal Bruge For At Lave Chokoladesovsen Derhjemme.
Chokoladesauce Til Kaffe: Prøv Det 4

Det er vigtigt at bruge både kakaopulver og hvidt granuleret sukker, fordi de er stærkt forskellige smagsvarianter. Hvis du kun brugte kakao, ville chokoladesmagen være for stærk, ligeledes med kun hvidt perlesukker.

Andelen af ​​disse to ingredienser, som jeg nævnte ovenfor, giver mulighed for en perfekt sød, men stadig mørk chokoladesmag sauce, der passer fint til enhver form for kaffe, du kan lide at drikke.

Sørg for, at kakaopulveret er af god kvalitet. Fordi der bruges så få ingredienser, vil du have den bedst mulige smag, hvor kakaopulveret er det vigtigste.

Med et kakaopulver af god kvalitet behøver du ikke bruge chokolade i din sauce, men du får stadig de stærke mørke chokoladesmage; det er utroligt.

Kan jeg også lave denne chokoladesauce med chokolade?

Selvom kakaopulveret er en fantastisk måde at få noget til at smage af chokolade, tænker du måske, om du kan bruge chokolade i stedet for.

Det kan du helt sikkert! Hvis du foretrækker at lave opskriften med en bar chokolade eller chokoladechips, foreslår jeg tjek opskriften på den her.

Den er lavet med lige dele chokolade efter eget valg (helst mørk chokolade) og sødmælk.

Du kan følge de samme trin, som jeg har angivet i den opskrift, men i stedet for at bruge hvid chokolade, bruger du mørk chokolade.

Nu hvor du ved om alle ingredienserne, og hvordan du kan ændre tingene, er det tid til at springe ud i opskriften, så du selv kan prøve denne opskrift:

Forberedelsestid
3 minutter

Ekstra tid
2 minutter

Samlet tid
5 minutter

ingredienser

  • 1/2 kop (0,12 l) koldt postevand

  • 120 gram kakaopulver

  • 120 gram hvidt perlesukker

Instruktioner

  1. Start med at samle alle ingredienser og vej dem op; på denne måde kan du lave denne chokoladesauce på få minutter.
  2. Tilsæt det kolde postevand, hvidt perlesukker og kakaopulver til en lille gryde. Jeg kan godt lide at bruge en grydeske med håndtag.
  3. Stil den på komfuret på medium varme.
  4. Under konstant omrøring opvarmes blandingen, indtil sukkeret begynder at opløses. Når du bruger en pande med håndtag, kan du også hvirvle blandingen under opvarmning.
  5. Efter cirka to minutter er sukkeret opløst, og chokoladesaucen er varmet nok op.
  6. Tag gryden af ​​varmen og lad den køle helt af. Du kan begynde at bruge chokoladesovsen med det samme.
  7. Når den er helt afkølet, overføres chokoladesaucen til en genlukkelig beholder. Jeg bruger en murerkrukke i dag, men du kan bruge enhver genlukkelig beholder, du har ved hånden.
  8. Opbevar chokoladesaucen i køleskabet, indtil du skal bruge den. Du kan holde det godt i op til en uge.

Noter

Du kan skalere op (eller ned) i opskriften afhængigt af mængden af ​​chokoladesauce du skal bruge. Jeg foreslår, at du laver et mindre parti, hvis du er usikker på mængden; på denne måde kan du lave frisk chokoladesauce med nogle få dages mellemrum.

Ernæringsoplysninger:

 

Portionsstørrelse:

1


Beløb per portion:

Kalorier: 62Total fed: 1,3 gMættet fedt: 0,8 gUmættet fedt: 0,4 gNatrium: 2 mgKulhydrater: 5,4 гFiber: 3,3гSukker: 10,1 gProtein: 2g

Opskrifter med chokoladesovsen kan du prøve

Der er så mange kaffeopskrifter, der bruger denne chokoladesovs, at det kan blive en smule overvældende for dig; det er derfor, jeg har listet nogle gode varm kaffeopskrifter nedenfor, som du kan tjekke ud:

Hvis du foretrækker at drikke iskaffe, så har jeg nogle gode opskrifter, der også bruger denne chokoladesauce:

Du kan også bruge denne chokoladesauce til din daglige kop kaffe eller blot tilføje den til en lækker latte.

Mulighederne er uendelige, men jeg er sikker på, at du vil finde en god måde at bruge denne chokoladesauce i kombination med din yndlingskaffe.

Har du en god kombination, du gerne vil dele? Efterlad en kommentar nedenfor, så jeg også kan prøve dette!

Hvor mange kalorier er der i denne chokoladesauce?

Denne chokoladesauce er relativt lav i kalorier, når man sammenligner den med en købt i butikken. Den har i alt 62 kalorier pr. portion.

Og en portion består af to spiseskefulde.

Med de to spiseskefulde chokoladesauce kan du drikke en kop kaffe med en ikke alt for sød smag med chokoladenoter.

Kan du lide at drikke din kaffe på den sødere side? Du kan altid tilføje lidt mere sauce til din kaffe.

Dette er det samme, hvis du foretrækker en kaffe med mere styrke; du kan bruge en enkelt spiseskefuld, så smager din kaffe en smule mere robust.

Jeg foreslår, at du prøver forskellige mængder sauce til din kaffe og ser, hvilken sødme du bedst kan lide!

Konklusion

Hvis du leder efter en hurtig og nem måde at lave chokoladesovs på, er denne opskrift perfekt.

Jeg har talt om de nødvendige trin for at lave din egen chokoladesauce derhjemme, med nogle nyttige tips undervejs.

Jeg håber, du vil være eventyrlysten og prøve denne opskrift på chokoladesauce. Den er nem at lave, men den smager som den ægte vare! Og med minimale ingredienser også.