Search
Close this search box.
Hvorfor Har Du Brug For En Kaffekværn?

Hvorfor Har Du Brug For En Kaffekværn?

Er du ny på kaffemarkedet eller lige startet på din rejse I kaffe universet og kigger du efter måder til, på en eller anden måde at forbedre din kaffesmag som Starbucks, så skal du forstå vigtigheden af ​​kaffekværne i kaffebrygningsprocessen.

En af de mest almindelige faktorer blandt professionelle barista er, at alle bruger kaffekværne af ​​bedste kvalitet til deres perfekte brygninger. 

Det er virkelig svært at forstå vigtigheden af ​​en kaffekværn for en person, der lige er begyndt at lære om kaffebrygningsprocessen, fordi de fleste nybegyndere mener, at friske kaffebønner og de bedste kaffemaskiner er de vigtigste essentielle komponenter til brygning af lækker kaffe.

Dette er grunden til, at jeg har skrevet denne artikel om, hvad dn kaffekværn tilbyder, hvad den virkelig gør for din kaffe, og hvor vigtigt er en kaffekværn til brygning af den perfekte kop kaffe i vores daglige liv. 

Sandheden er, at du vil gå glip af en lækker kop kaffe, medmindre du har en kaffekværn af høj kvalitet ved siden af ​​kaffebønner af højeste kvalitet (der får 90 ud af 100 point), super-dyre topbedømte kaffemaskine og smarte kopper designet af professionelle baristas . 

Når det kommer til at brygge en lækker kop kaffe, er din kaffekværn det vigtigste og mest effektive kaffeudstyr, fordi den har evnen til at omdanne din kaffesmag fra bitter til lækker kaffe, og almindelig kaffe til ekstraordinær kaffe ved at producere den ensartethed, du har brug for hele tiden.

Faktisk producerer kaffebrygningsmetoder ikke kaffe med stor smag med den samme malestørrelse. Det er grunden til, at pour-over kaffe pulver størrelse (mere grovkornet) ikke passer til tyrkisk kaffe eller espresso.

Så lad os gå lidt i dybden for at se detaljer om de vigtigste faktorer, hvorfor kaffekværn af høj kvalitet er en integreret del af kaffebrygningsprocessen.  

Du Kan Male Friske Bønner Umiddelbart Før Du Brygger Kaffe

Hvis du drikker friskmalet kaffe snarere end formalet kaffe, vil du aldrig ønske at drikke formalet kaffe igen, medmindre du er tvunget til at gøre det, fordi dette er en åben hemmelighed og bogstaveligt talt alle ved, at FRISK KVÆRNET KAFFE producerer DEN BEDSTE KAFFE. Mere til det, der er intet som en friskmalet kaffe! Intet slår det.

Friskmalet kaffe har mange fordele, der hjælper med at bestemme kvaliteten af ​​kaffen, såsom:

For at udtrække den maksimale smag fra din kaffe skal du tage hele kaffebønner, da de forsegler de lækre smagskomponenter og olier.  

Så når du køber formalet kaffe fra købmandsforretninger på markedet, køber du faktisk uaktuel kaffe, og dette vil producere bitter kaffe, fordi den allerede begyndte at miste sin smag, siden den blev malet.

Den uaktuelle hastighed afhænger af overfladearealet. For eksempel bliver en finmalet kaffe hurtigere gammel end en grov maling på grund af dens relative overfladeareal. 

Kaffesmagen har et direkte forhold til de gasser og olier, der findes i kaffebønner. Hvis kaffebønner mister gasser og olier, producerer den bitter kaffe.

Hvis du bruger formalet kaffe regelmæssigt, kan du blive skuffet over at høre, at formalet sandsynligvis allerede er forældet (oxideret). Den uaktuelle har en direkte relation til mængden af ​​overfladeareal. Ligegyldigt selv opbevaret korrekt formalet kaffe vil kun forblive virkelig frisk i cirka en dag. 

Dette skyldes, at mere af overfladen af ​​bønnerne udsættes, når du begynder at male dem. 

Sandheden er, at malede bønner i det fri kun forbliver friske i cirka 15 minutter. Og der er ingen dokumenterede måder, der garanterer dig at holde det længere. 

Det er vigtigt, at du skal huske på, at kaffe aldrig skal opbevares i køleskabet, fordi 

  • Fugt er kaffens største fjender 
  • Kaffebønner absorberer dårlige smag, som bagepulver gør

Jeg er ret sikker på, du kan ikke lide at nippe til smagløs sodavand kop kaffe for at blive frustreret.
For at nyde aromaen af ​​kaffen maler tommelfingerreglen for at brygge smag kaffe altid friske kaffebønner lige før brygning.

Det Hjælper Dig Med At Brygge Din Yndlingskaffe, Når Du Har Brug For Det

Som en kyndig person, vil du hellere drikke den samme smag kaffe hver eneste dag eller ønsker at drikke og nyde en anden smag af kaffe baseret på din foretrukne brygningsmetode? 

Hvad sker der, når du bruger formalet kaffe til brygning, kaffe går i kurv, og vand går i gryden og producerer dårlig velsmagende kaffe. Desværre bliver du frustreret og skuffet over at drikke bitter smagende kaffe. 

Du ønsker ikke at spilde din værdifulde tid på ubehagelige opgaver, fordi vores liv er for kort til at være utilfreds med sur kaffe.

Det er klogt at undgå formalet kaffe, hvis det er muligt, da det kommer som en enkelt størrelse (fin), og du skal muligvis ikke være begrænset i din brygningsmetode.

For eksempel brygger tyrkisk kaffe sit bedste, når kaffebønnerne er superfine. 

Her er nogle populære kaffebryggere og deres passende malestørrelser til kvalitetsbrygning.

  • Tyrkisk kaffe – super fin
  • Espresso – super fin
  • Moka Pot – Fin
  • Automatisk dryp – fin (formalet kaffe er her)
  • Hæld over – groft til fint
  • Aeropress – Medium til Fin
  • French Press – Grov
  • Cold Brew Coffee – Grov
  • Percolator-GROV

Gå ikke i fælden med at undgå kaffekværn og husk at du ikke kan udnytte det fulde potentiale fra kaffebønner uden en perfekt kaffekværn. 

Når du leder efter en måde at forbedre din kaffesmag på, og ved hjælp af en kaffekværn, vil du være i stand til at indstille forskellige malingsstørrelser, så det komplimenterer din brygger. 

Lad os sige, på en eller anden måde er din tilstand ændret, og du vil lave en fransk presse. Hvad du skal gøre er bare at justere kværnindstillingen til grov.

da_DKDA