Search
Close this search box.
Hjemmelavet Honningkage Kaffeflødeopskrift, Du Skal Prøve

Hjemmelavet honningkage kaffeflødeopskrift, du skal prøve

Når det kommer til kaffe, har de fleste af os en lille forkælelse eller to. Vi har alle vores foretrukne kaffetyper sammen med de få smagsvarianter, vi er kommet til at forbinde med drikkevaren.

Smagen af ​​kaffe kan lave eller bryde en kop joe, og en af ​​de mest populære smagsvarianter er honningkager.

Hvis du elsker denne smag lige så meget som jeg gør, får du lyst til at prøve denne hjemmelavede honningkagekaffefløder.

Hvad er honningkagekaffefløder?

Honningkager – den perfekte feriesmag til alt! Hvis du vil drikke kaffe med smag af honningkager, skal du have et godt tillæg. Men hvad er honningkagekaffefløder egentlig?

Honningkagekaffecreme er lavet med tung fløde, sødmælk, melasse, brun farin, et strejf af vanilje og nogle fantastiske krydderier til en glat, cremet, smagfuld kaffefløder, som du kan lave på få minutter.

Gingerbread Kaffeflødekande.
Hjemmelavet Honningkage Kaffeflødeopskrift, Du Skal Prøve 4

Den bruger næsten de samme ingredienser som honningkagesirup, men det er mindre sødt og en smule mere krydret, hvilket gør det til det perfekte modstykke til din yndlingskaffe.

Nedenfor finder du alle ingredienserne, der er brugt i denne opskrift, hvilke kaffer passer godt til denne kaffefløder, den fulde opskrift og antallet af kalorier.

Hvilke ingredienser bruges i honningkagekaffefløder?

For at lave den perfekte hjemmelavede honningkagekaffefløder skal du bruge nogle få ingredienser. Det fantastiske er, at du sikkert har det meste (hvis ikke alle) derhjemme allerede. Tag et kig:

  • Sødmælk
  • Tung creme
  • brunt sukker
  • Melasse
  • Vanille ekstrakt
  • Stødt ingefær
  • Stødt kanel
  • Kværnede nelliker
Alle De Ingredienser, Du Skal Bruge For At Lave Honningkagekaffeflødekande Derhjemme.
Hjemmelavet Honningkage Kaffeflødeopskrift, Du Skal Prøve 5

Ingredienslisten kan virke skræmmende i starten, men når du først har samlet ingredienserne, vil du se, at det ikke er så meget, og det vil være din tid værd, når du først smager det!

En af mine yndlingsingredienser at bruge er ingefær. Det varmer, men beroliger også din mave.

Jeg har tilføjet den til denne kaffefløderopskrift sammen med de andre velkendte honningkagekrydderier for et godt alternativ til de købte mærker.

Du kan skifte sødmælk og fløde til det halve. Krydderiblandingen og melasse vil skabe den unikke lugt og smag, som vi alle kender og elsker fra honningkager.

Vaniljeekstrakten giver kaffefløderen en vis dybde og passer smukt sammen med sødmen fra brun farin og melasse.

Hvilken kaffe passer godt sammen med denne kaffeflødekande?

Kaffefløder er en af ​​de tilføjelser, som du kan bruge til næsten enhver kaffe.

Jeg foretrækker at drikke en kop hæld over kaffe tidligt om morgenen og vil skifte til espressokaffe efter frokost.

Denne honningkagekaffefløder fungerer utrolig godt til enhver brygget kaffe, du kan lide at drikke.

Jeg har tilføjet denne flødekande til min daglige morgenkaffe i nogen tid nu, og jeg elsker smagen.

Det passer også godt til enhver bryggeteknik. Jeg har prøvet det med kaffe lavet ved hjælp af en Hario V60, Chemex, og fransk presse.

Chemex Stirring
Hjemmelavet Honningkage Kaffeflødeopskrift, Du Skal Prøve 6

Jeg har brugt forskellige kaffebønner også for hver bryggeteknik, hvilket resulterede i en samlet smag, hvor kaffeflødekanden var i højsædet.

Kort sagt, brug denne kaffeflødekande til alle dine kaffer denne ferie og bliv overrasket over smagskombinationerne!

Tip: Du kan også bruge dette til at lave en honningkagemælk hjemme!

Forberedelsestid
3 minutter

Ekstra tid
2 minutter

Samlet tid
5 minutter

ingredienser

  • 1/2 kop (0,12 l) sødmælk
  • 1/2 kop (0,12 l) tung fløde
  • 1 spsk (15 gram) melasse
  • 1 spsk (15 gram) brun farin
  • 1 tsk (5 gram) vaniljeekstrakt
  • 1 tsk (5 gram) stødt kanel
  • 1/2 tsk (2 gram) malet ingefær
  • 1/2 tsk (2 gram) stødt nelliker

Instruktioner

Saml alle ingredienserne. Når du har samlet dem, er du klar til at lave denne honningkagekaffecreme:

  1. Kom alle ingredienser i en lille gryde, gerne med et håndtag.
  2. Sæt gryden på komfuret på medium varme.
  3. Tag et piskeris og fortsæt med at røre igennem blandingen, indtil den er varm, men ikke kogende.
  4. Skru ned for varmen, når sukkeret er opløst og krydderierne er kommet i.
  5. Lad blandingen stå på lav varme i fem minutter mere. Bliv ved med at røre igennem for at forhindre forbrænding.
  6. Efter fem minutter fjernes gryden fra varmen og kaffeflødekanden overføres til en underkop; på denne måde kan du bruge det med det samme.
  7. Den resterende flødekande opbevares bedst i en genlukkelig beholder som en murerkrukke.
  8. Opbevar kaffefløderen i køleskabet, indtil du er klar til at bruge den. Det er bedst at bruge inden for et par dage eller indtil sidste frist på dit mejeri.

Noter

Ryst kaffefløderen efter opbevaring, så du kan blande de krydderier, der har sat sig igen.

Du kan bytte den tunge fløde og sødmælken ud med den samme mængde af halv og halv, så du kan gøre det endnu hurtigere.

Ernæringsoplysninger:

Portionsstørrelse:

1

Beløb per portion:

Kalorier: 77Total fed: 6gMættet fedt: 3,7 гUmættet fedt: 1,7 gKolesterol: 22mgNatrium: 14mgSukker: 5,2 gProtein: 0,8 g

Hvor mange kalorier er der i honningkagekaffefløde?

Denne kaffeflødekande har i alt 16 portioner, hvor hver portion består af to spiseskefulde.

Hver portion har i alt 77 kalorier. Jeg fandt ud af, at to spiseskefulde vil give de fleste kaffer en dejlig sødme, uden at det er for sødt.

Du kan bruge lidt mere eller mindre, alt efter hvilket sødmeniveau du kan lide. Jeg kan godt lide at bruge lidt mere, når jeg bruger en fransk presse til at lave kaffen, eller når jeg bruger en mørk ristning med andre bryggeteknikker.

Jeg foreslår, at du holder dig til de to spiseskefulde første gang og derefter ændrer det til dit sødmeniveau.

Har du en kombination af kaffe og denne kaffeflødekande, der fungerer godt for dig? Fortæl mig venligst i kommentarerne nedenfor, så jeg også kan prøve det!

Konklusion

Denne opskrift er en perfekt ferieoplevelse, men du kan lave den når som helst på året.

Hvis du leder efter en nem måde at pifte din kafferutine op med noget festligt og velsmagende, kan denne honningkagecreme være lige det, du har brug for!

Jeg håber, at du vil prøve denne opskrift så hurtigt som muligt – jeg ved, at du ikke vil fortryde det!

Sørg for at udskrive opskriftskortet i artiklen til din næste feriesammenkomst, eller lav en batch til dig selv!

Opdag

 

Relatede Artikler