Search
Close this search box.
Hjemmelavet Kaffeis Opskrift

Hjemmelavet kaffeis opskrift

For over ti år siden prøvede jeg at lave hjemmelavet is. Jeg glemte navnet på ismaskinen, men det var forfærdeligt. Det tog alt for lang tid, krævede at tilføje masser af is, og slutresultatet havde en forfærdelig tekstur.

Siden da har jeg købt al min egen is, men for nylig havde jeg en chance for at lege med Cuisinart ICE-21 ismaskine. Det er fedt. Jeg forventede en lille indlæringskurve, men der var ikke en. Straks lavede jeg fantastisk is.

Ismaskine
Cuisinart ismaskine

Efter et par partier vaniljeis begyndte jeg at arbejde på kaffeis. Ikke overraskende er kaffeis min yndlingssmag. Men jeg kan ikke lide alle kaffeis. Jeg kan godt lide kaffeisene, hvor kaffe spiller en birolle og ikke er den dominerende smag. Jeg kan heller ikke lide kaffeis, der bruger en mørkristet kaffe.

Årsagen er, at det kan give en askeagtig bitter smag, der distraherer fra isens cremede og sødme.

Kaffeis opskrifter er delt på at bruge instant kaffe eller at bruge en koncentreret brygget kaffe. Som en der har været hjemmeristet kaffe siden 1998 og en kæmpe kvalitetskaffeentusiast, troede jeg, at jeg ikke kunne lide instant kaffen, men det gjorde jeg. Instant kaffe er noget jeg aldrig ville drikke, men til kaffeis virker det bare. Instantkaffens grundlæggende smag var ideel, og isens konsistens forblev perfekt.

Lad os lave noget kaffeis. Vi vil bruge Cuisinart ICE-21 Frozen Yoghurt-is- og sorbetmaskine. Du kan bruge denne opskrift til andre ismagere, men du skal muligvis justere opskriftens portioner. Tjek din manual.

ingredienser

  • 1 kop sødmælk
  • 3/4 kop granuleret hvidt sukker
  • 1,5 spsk instant kaffe
  • 2 kopper tung fløde
  • 2 teskefulde vaniljeekstrakt

Jeg brugte den 100% colombianske instant kaffe, der sælges af Trader Joe’s. Jeg kan stå inde for denne instant kaffe. Hvis du bruger Starbucks VIA, skal du vælge deres colombianske og ikke den franske stege. Hvis du foretrækker en stærkere kaffesmag, kan du fordoble mængden af ​​instant kaffe til 3 spsk.

Til min kaffeis brugte jeg almindeligt granuleret hvidt sukker, men der er andre muligheder. Nogle opskrifter kræver, at mængden af ​​sukker deles ligeligt mellem hvidt sukker og brun farin. Og vores Kokosmælk kaffe is opskriften giver tippet til at bruge en rissirup, hvis du finder isen for hård efter en dag i fryseren.

Is Forsyninger

Ingredienser til kaffeis

Denne tutorial vil bruge tre skåle.

  1. Den isolerede fryseskål, der følger med Cuisinart.
  2. En røreskål til alle ingredienserne.
  3. En opbevaringsskål til den sidste is. Du behøver ikke bruge en skål her.

#1 Frys den isolerede fryseskål

I stedet for at tilføje en pose is til den roterende ismaskine, har Cuisinart ICE-21 en dobbeltisoleret fryseskål. Ingen is nødvendig. Den skal lige ligge lidt tid i fryseren først.

Generelt er frysetiden mellem 6 timer og 22 timer. For at afgøre, om skålen er fuldstændig frossen, skal du ryste den. Hvis du ikke hører væske bevæge sig, er kølevæsken frosset. Vask og tør skålen inden frysning. Pak den ind i en plastikpose for at forhindre fryserbrænding. Vi anbefaler, at du placerer fryseskålen bagerst i din fryser, hvor det er koldest.

Hvis du laver en masse is, kan du købe en ekstra fryseskål uden at skulle købe en ny ismaskine.

#2 Bland ingredienserne og køl af

I en røreskål blandes 1 kop mælk og 3/4 kop sukker. Du kan bruge en stavblender, et piskeris eller endda en ske. Når sukkeret er opløst, tilsæt instant kaffe, vaniljeekstrakt og tung fløde. Bland alt sammen. Dæk til og stil i køleskabet i mindst 30 minutter.

Bland Is

Bland ingredienserne

#3 Lav isen

Tag fryseskålen ud af fryseren og stil den på Cuisinart-stativet. Placer blandearmen inde i skålen, og dæk derefter med letlåslåget. Når låget er fastgjort, tændes ismaskinen. Tag røreskålen ud af køleskabet og hæld den langsomt i ismaskinen.

Lad maskinen køre i cirka 20-30 minutter. Når teksturen ser god ud, stop maskinen. Tag låget og rørearmen af. Overfør isen til en anden beholder. Jeg brugte en glasbeholder til opbevaring af mad, som jeg opbevarede i fryseren, mens ismaskinen arbejdede.

Ismaskine Cusinart

At lave kaffeis

Blande Isen

Når konsistensen ser god ud, stopper du ismaskinen.

#4 Placer isen i fryseren (valgfrit)

Isen vil være blød i slutningen af ​​den 20-30 minutters cyklus. Hvis du kan lide isen som denne, så begynd at spise den. Jeg foretrak dog smagen og konsistensen efter den havde ligget i fryseren i yderligere to timer.

Is Færdig

Færdig kaffeis

#5 Nyd

Server og nyd. Jeg har fået en masse kaffeis, og dette viste sig at være en af ​​mine favoritter. I modsætning til mange af de kaffeis, der sælges i butikken, var ingredienslisten enkel. At lave din egen is tager tid, men fordelen er, at du kontrollerer ingredienserne og deres portioner. Plus det er fedt.

Mere cremet!

Hvis du foretrækker en is, der er blødere og mere cremet, tilsæt en lille mængde enten vodka eller rom til blandingen. 

Alkohol fryser ikke, hvilket du ved, hvis du er noget som mig og opbevarer en flaske vodka afkølet og klar i din fryser. Du kan tilføje op til 3 spiseskefulde 40 proof spiritus til 1 liter (1 liter) af din frosne dessertblanding før kærning. Jeg bruger vodka, hvis jeg ikke ønsker, at smagen af ​​spiritus skal trænge ind på smagen, men vil skifte til en anden spiritus såsom Grand Marnier eller Armagnac for at forbedre den originale smag, hvis den er kompatibel.

Bonus: Coffee Milkshakes og Coffee Malts

Hvordan at du har din kaffeis, du kunne lave en milkshake eller en malt. For at lave en milkshake, tilsæt 3 kugler is og et par ounce mælk i en blender. Der er ingen grund til at tilføje isterninger. Og en milkshake kan blive til en malt, når du tilføjer maltpulver til blandingen.

Husk at du kan bestille din egen ismaskine fra Amazon, og lave din egen is super nemt.

Bestil lige her. Amazon Ismaskine.