Search
Close this search box.
Kondenseret Mælk I Kaffe: Du Skal Prøve Det!

Kondenseret mælk i kaffe: Du skal prøve det!

Der er intet som en god gammel kop kaffe om morgenen for at få dig i gang.

Selvfølgelig dukker den første kop joe ikke kun op på magisk vis af sig selv.

Som enhver kaffeelsker ved, er der faktisk en specifik proces, der går til at lave din morgenkop kaffe.

Og bare for sjov, bør du prøve at tilføje en lille smule kondenseret mælk til din bryg. I denne artikel vil jeg tale om alle grundene til, at det er så fantastisk en kombination.

Hvorfor skal du prøve kondenseret mælk i kaffe?

Kondenseret mælk er en fantastisk tilføjelse til din kaffe. Ikke kun udjævner den den bitre, nogle gange syrlige smag af din morgenbryg, men den tilføjer også et subtilt strejf af sødme.

Kondenseret mælk er et produkt, der tilføjer en masse sødme til enhver kaffe, du tilføjer den til. Det kaldes også sødet kondenseret mælk og tilføjer også noget cremet tekstur til din kaffebryg.

Kondenseret Mælk I Kaffe.
Kondenseret Mælk I Kaffe: Du Skal Prøve Det! 5

Dybest set er det et must at prøve. Hvis du er en kaffeaficionado, vil du elske, hvordan denne enkle ingrediens løfter din java fra god til fantastisk.

Du vil også elske brugervenligheden af ​​kondenseret mælk. Du kan blot købe en lille dåse sødet kondenseret mælk i dit lokale supermarked og bruge den med det samme til din kaffe.

På grund af sin enkelhed er det et af de, hvis ikke det bedste, sødemiddel til kaffe. Jeg elsker også, at den holder sig godt i køleskabet i flere dage, så du kan lave flere kaffe med den, før den bliver dårlig.

Det er også meget mere praktisk end at lave simpel sirup eller en anden kaffesirup derhjemme, endsige at købe en.

Samlet set vil jeg sige, at sødmen og den rigdom, det kommer med, gør det til et af mine yndlingssødestoffer til dato, og jeg anbefaler stærkt, at du selv prøver det.

Hvilke ingredienser er brugt i denne opskrift?

For at gøre denne opskrift så nem som muligt, skal du bruge to ingredienser for at komme i gang:

  • Friskbrygget kaffe
  • Sødet kondenseret mælk
Alle Ingredienser, Der Skal Til For At Lave Kaffe Med Kondenseret Mælk Derhjemme.
Kondenseret Mælk I Kaffe: Du Skal Prøve Det! 6

Derudover kan du tilføje dit yndlingsmejeri til din kaffe, men det hele afhænger af din smagspræference.

Denne opskrift er baseret på brugen af ​​friskbrygget kaffe. For at lave kaffe derhjemme, kan du bruge enhver kaffebrygger, du kan lide.

Nogle af mine foretrukne kaffebryggere at bruge er Chemex, Hario V60, og fransk presse.

Disse kaffebryggere laver alle fantastisk kaffe og har deres unikke smagsprofil, som gør det endnu sjovere at ændre tingene.

Derovre vil jeg dække alt, hvad du har brug for at vide helt fra begyndelsen, så du kan begynde at brygge fantastisk kaffe derhjemme.

Derudover kan du brygge en kop kaffe med din Nespresso- eller Keurig-maskine. Jeg anbefaler at bruge din favorit kaffepude for at gøre det endnu mere specielt.

Du kan også bruge espressokaffe og andre kaffer, men mere om dette længere nede.

Smager sødet kondenseret mælk godt i kaffe?

Kondenseret mælk er en type sødet inddampet mælk fremstillet ved at koncentrere frisk mælk, som har fået fjernet omkring 60 % af sit vandindhold. Det giver en sød tilføjelse til din kaffe.

Men vigtigst af alt, hvordan smager det med kaffe?

Kondenseret mælk i kaffe giver en perfekt sød kaffe og vil få kaffen til at smage utroligt rig.

Fordi der fjernes masser af vand fra mælken, står du tilbage med en stærkere version af mælk, og det tilsatte sukker gør den endnu rigere og mere cremet.

Sweetened Condensed Milk
Kondenseret Mælk I Kaffe: Du Skal Prøve Det! 7

Det er et utroligt sødemiddel til mange forskellige kaffetyper. Se nedenfor, hvilke kaffer du kan søde med kondenseret mælk:

Hvilke kaffer kan jeg tilføje kondenseret mælk til?

Der er så mange kombinationer af kaffe og kondenseret mælk at prøve, at det bliver ved med at forbløffe mig.

Min favoritkaffe at blande med kondenseret mælk er friskbrygget kaffe. Du kan vælge enhver kaffebrygger, jeg har nævnt ovenfor, for at få et fantastisk grundlag for denne opskrift.

Jeg vil bruge kaffe brygget med Chemex i dag. Jeg kan godt lide den subtile smag, som Chemex filter giver.

Brew Coffee With A Chemex Stirring
Kondenseret Mælk I Kaffe: Du Skal Prøve Det! 8

Selvom denne opskrift er baseret på varm kaffe, kan du også skifte ting og bruge den til et par flere opskrifter.

Hvis du foretrækker at bruge espressokaffe som basis, kan du lave en Bonbon kaffe, som bruger lige dele espresso og kondenseret mælk til at lave den mest utrolige godbid.

Nu hvor du kender til de mange måder at inkorporere kondenseret mælk i din kaffe, er det tid til at komme ind i opskriften:

Forberedelsestid
4 minutter

Ekstra tid
1 minut

Samlet tid
5 minutter

ingredienser

  • 1 kop (0,24 l) friskbrygget kaffe
  • 2 spsk (30 gram) sødet kondenseret mælk

Instruktioner

Før du går ind i opskriften, skal du sørge for at bruge din yndlings kaffebrygger og have nogle friske kaffebønner for at lave den bedste kaffe!

  1. For at starte denne opskrift, brygg en god kop kaffe. Jeg bruger Chemex i dag.
  2. Mens kaffen brygger, snup et højt glas.
  3. Tilsæt de to spiseskefulde sødet kondenseret mælk i det høje glas.
  4. Efter at kaffen er brygget, hældes den i det høje glas.
  5. Grib en lang ske eller et sugerør og giv det et hurtigt rør inden servering.
  6. Du kan også servere den som den er, så du og dine gæster kan se de fantastiske lag og røre kaffen igennem bagefter.
  7. Nu er der kun tilbage at nyde din hjemmelavede kondenserede mælkekaffe!

Noter

Du kan justere sødmen af ​​din kaffe ved at tilføje lidt mere kondenseret mælk. Brug af mindre kondenseret mælk vil resultere i en lidt mere robust kaffe.

Ernæringsoplysninger:

Portionsstørrelse:

Per portion:

Kalorier: 130Total fed: 3gMættet fedt: 2gKolesterol: 10 mgNatrium: 35mgKulhydrater: 22 gSukker: 22 gProtein: 3g

Hvor mange kalorier er der i kaffe med kondenseret mælk?

Antallet af kalorier i kaffe med kondenseret mælk afhænger af mængden af ​​brugt kondenseret mælk.

Hvis du har fulgt opskriften, som får kaffen til at smage moderat sødt, vil kaffen have 130 kalorier.

Du kan altid vælge at bruge lidt mindre, hvilket mindsker sødmen og kalorierne, eller bruge lidt mere, hvis du kan lide din kaffe på den sødere side.

Jeg foreslår, at du prøver et par kombinationer af kafferistning og bryggeteknikker med kondenseret mælk, så du kan finde din perfekte kaffe til at lave hver dag!

Konklusion

Jeg håber, du nød denne artikel om at lave kaffe med kondenseret mælk derhjemme. Denne nemme måde at forsøde din kaffe på er et must at prøve.

Opdag

 

Relatede Artikler