Search
Close this search box.
Sådan Laver Du Den Perfekte Kaffe Budding

Sådan laver du den perfekte kaffe budding

Leder du efter en frisk og gourmet-dessert til at forberede et par timer før servering på bordet? Kaffebudding er den perfekte løsning til at afslutte en frokost med venner eller en velsmagende snack.

Ingredienser til 4 personer

200 g chokoladekiks
30 g hakkede hasselnødder
30 g smeltet smør 350 ml
mælk
Kaffe efter smag
2 spsk usødet kakao
100 g sukker
40 g majsstivelse
1 mynteblad pr. kop
1 hindbær pr. kop

Forberedelsestrin

Udgaven af ​​buddingen, her, involverer ikke brug af æg og er ideel til personer, der er intolerante over for animalske proteiner, eller for dem, der kan lide at spise en mere let budding. For at gøre opskriften endnu mere smagfuld og sprødere kan du tilføje en kiksebund med oblater.

Tilbered 200 ml kaffe med den traditionelle italienske kaffemaskine. I mellemtiden kan du blande majsstivelse og kakao i en lille portion af mælken, indtil alle klumper er fjernet. Hæld resten af ​​mælken i en lille gryde, og tilsæt derefter kaffen og den tilberedte blanding. Når ilden er tændt, tilsæt sukker under omrøring ved lav varme i et par minutter eller under alle omstændigheder indtil væsken begynder at tykne.
På dette tidspunkt hældes den resulterende creme i de specielle forme, fugtet på forhånd. Vent til indholdet er afkølet til stuetemperatur, og stil derefter formene i køleskabet, hvor de skal stå i mindst 3 timer.
Forbered imens den sprøde bundved at hælde småkagerne i en blender for at reducere dem til pulver. Efter tilsætning af hasselnødder overføres blandingen til en skål. Tilsæt det smeltede smør og bland indtil blandingen er helt glat.
Fordel det på en plade bagepapir og form cirkler ved hjælp af en rund tærtering. Cirklernes diameter skal være større end de forme, der tidligere blev brugt til buddingen. Læg skiverne på en bakke dækket med bagepapir og stil dem i køleskabet til afkøling. Før buddingerne serveres, læg en oblat på bunden af ​​hver kop og hæld buddingen over.

Den drink, der er mest elsket af italienerne, blød og omsluttende, er i stand til perfekt at balancere den sprøde base. For en endnu mere overraskende effekt, dekorer hver kop med et mynteblad og en hindbær .

Hvis du vil tilberede en mere aromatisk version, kan du bruge hakkede hasselnødder eller mørk chokoladechips ved at tilføje disse ingredienser til småkagen. 

En anden opskrift omfatter tilføjelse af en klat flødeskum eller små marengs . 

Under alle omstændigheder vil denne dessert vække entusiasme hos alle gæster, selv de mest krævende. Forberedt til en varm sommerdag vil denne opskrift give dig et øjebliks friskhed i slutningen af ​​et måltid, der vil ændre sig fra den klassiske espresso.

Opdag

 

Relatede Artikler