Search
Close this search box.
Hvilken Kaffe Er Bedst Til Den Automatiske Espressomaskine?

Sådan opbevarer du din kaffe

Så du har fundet din yndlings kaffebønne (måske er det vores Kenya Washed proces), og du vil gerne vide, hvordan du holder din kaffe frisk så længe som muligt.

Du tror måske, at det er bedst at opbevare dem i den pose, du købte dem i, men selv disse poser (når forseglingen er brudt) tilbyder marginal friskhed.

For at forlænge levetiden af ​​dine bønner, bør du overveje følgende fire faktorer, når som helst du opbevarer bønner: sollys, ilt, temperatur og fugtighed.

Hver af disse faktorer “ælder” bønnerne og kan, hvis de ikke kontrolleres, føre til en gammel eller harsk kop kaffe.

Da ingen kan lide en harsk kop kaffe, vil vi gerne videregive nogle måder, hvorpå du kan opbevare dine bønner sikkert for maksimal friskhed.

For det første skal du ikke formale din kaffe.

Meget købt kaffe kommer formalet, men i det øjeblik du maler kaffe øger du oxidationshastigheden, og det er en del af det, der får en kop til at smage forældet.

Hvis du ikke ejer en kværn, så start i det små og invester i en billig.

Du vil blive overrasket over, hvor frisk en kop kaffe kan smage. Hvis du får din kaffe formalet, selv fra os, så sørg for at bruge den så hurtigt som muligt.

For det andet, vælg en god, lufttæt beholder.

Årsagerne er de samme her. Vi vil holde ilt væk fra bønnerne. Så brug en krukke med klemlåg eller en glaskrukke for de bedste resultater.

For det tredje er det vigtigt at opbevare bønnerne i et mørkt, køligt miljø.

Opbevar ikke i nærheden af ​​et vindue.

Hvis du skal beholde dine bønner i et stykke tid, så overvej at opbevare dem i køleskabet. Bare husk, at kaffe har en tendens til at tage smagen af ​​tingene omkring den! Du kan selvfølgelig også fryse bønner.

Men husk, efter frosne bønner mister smagen hurtigt.

Så du kan ikke konstant genfryse bønner.

Hvis du køber bønner i løs vægt, så frys dem ned i bittesmå poser og tag det du skal bruge et par dage ad gangen.

Overordnet set skal du huske, at din kaffe altid skal forsegles og stilles væk et køligt, mørkt sted.