Search
Close this search box.
Salt I Kaffen Og 4 Bonus Tricks!

Salt I Kaffen Og 4 Bonus Tricks!

Her er løsningen på et klassisk problem, når man drikker kaffe.

Kaffe og sukker går hånd i hånd, og nu tror du måske, at jeg er vild med at foreslå dette, men en knivspids salt i den varme drik kan gøre underværker for din kaffe. 

Læs hvorfor, og få fire andre tricks til din kaffe. 

Se mere i videoen nedenfor.

1. Lav Mælkeskum I En Mikrobølgeovn

Du har ikke brug for en særlig piskeris eller mælkedamper til at fremstille skum til din kaffe. Læg mælk i en beholder, f.eks. Syltetøj, og ryst den, indtil mælken skummer. 

Varm det derefter op i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. 

Varmen gør skummet stabilt, så det ikke kollapser med det samme. 

Brug en ske til at ske skum oven på din kaffe.

2. Få Salt I Kaffen

Hvis vandet var for varmt, da du hældte det over bønnerne, eller hvis du pressede for sent ned, bliver kaffen bitter og for nogle næsten ikke drikkelig. 

Heldigvis er det råd. Tilsæt en knivspids salt, ikke for meget, og voila: bitterheden forsvinder.

3. Frys Din Kaffe

Elsker du iskaffe, og synes du også, det er irriterende, at det bliver mere og mere vand, når isterningerne i det bliver til vand? 

Tricket er at lave isterninger kaffe. På den måde vil din iskaffe fortsætte med at være lige så stærk, selvom isterningerne smelter.

4. Lav Din Egen To-Go Kaffe

Læg noget kaffepulver i et kaffefilter, luk filteret omkring kaffen og bind f.eks. Et stykke kødstreng omkring det, så den lille pakke ikke åbnes. 

Nu har du en smart to-go kaffe. Du lægger den lille kaffepakke i en kop og hælder vand over. 

Præcis som når du laver te med et te-brev.

5. Lav En Kop Kaffe

Pynt din kaffe inden servering med en stencil, dvs. en lille skabelon, du selv laver i pap. 

Klip eller skær et mønster i pap, hold skabelonen over kaffen og drys derefter kanel, kakao eller muskatnød efter ønske.

Se videoen med de smarte kaffe triks her.